Fresh
Sorta grožđa: malvazija istarska 80%, sauvignon blanc 20% Kategorija: suha vina Vinogorje: Hrvatska Istra Vinograd: ValeSadržaj alkohola: 12,0 % vol Ukupna kiselina: 5,0 g/l Neprovreli šećer: 2,0 g/lOdično aperitivno vino, svježe i razigrano, za uživanje na čašu. Izvrsno će pratiti hladna predjela i jela na bazi povrća.Želite znati više?
RASPRODANO
Fresh
Sorta grožđa: merlot 80%, teran 20% Kategorija: suho ružičasto vina Vinogorje: Hrvatska Istra Vinograd: Vale i Santa LuciaSadržaj alkohola: 11,5 % vol Ukupna kiselina: 5,6 g/l Neprovreli šećer: 3,4 g/lSuhi voćni roze umjerenog tijela. Izvrsno ljetno vino za uživanje na čašu.Želite znati više?
Sorta grožđa: muškat momjanski, ZOI (zaštićena oznaka izvornosti) Kategorija: poluskatka bijela vina Vinogorje: Hrvatska Istra Vinograd: ValeSadržaj alkohola: 12,0 % vol Ukupna kiselina: 5,8 g/l Neprovreli šećer: 42,4 g/lPoluslatko vino s oznakom ZOI, od autohtone sorte muškat momjanski. Umjereno slatko, s odličnim omjerom svježine.Želite znati više?
Fresh
Sorta grožđa: teran Kategorija: suha vina Vinogorje: Hrvatska Istra Vinograd: ŽmergoSadržaj alkohola: 13,0 % vol Ukupna kiselina: 6,3 g/l Neprovreli šećer: 3,2 g/lMladi istarski teran s dobrim taninskim profilom i izraženom svježinom. Izvrstan pratitelj jelima s roštilja.Želite znati više?
Rakija komovica proizvedena od dropa muškata momjanskog. Sadržaj alkohola: 45,0 % vol.Želite znati više?
Authentic
Sorta grožđa: sauvignon blanc Kategorija: suha vina Vinogorje: Hrvatska Istra Vinograd: ValeSadržaj alkohola: 13,5 % vol Ukupna kiselina: 5,2 g/l Neprovreli šećer: 2,0 g/lDostupno ekskluzivno u vinariji. Izvrsno aperitivno vino, pravocrtno i precizno, s obiljem slasne svježine.Želite znati više?
RASPRODANO
Authentic
Sorta grožđa: muškat momjanski Kategorija: desertno vino Vinogorje: Hrvatska Istra Vinograd: ValleSadržaj alkohola: 15,0 % vol Ukupna kiselina: 5,7 g/l Neprovreli šećer: 106,0 g/lDesertno vino dobiveno od izabranih i prosušenih bobica muškata momjanskog. Odležavanje u podrumu: 4 godine. Ugodna botritičnost i fine kiseline.Želite znati više?