Vinarija je zatvorena od 11.02 do 28.02. Adresa: Vale 78, Momjan, 52460 Buje, Hrvatska / Tel: +385 52 77 91 77 / Gps: +45° 26' 35.94", +13° 42' 36.13"

Vinarija Kozlović
 

SUNSET ON THE WINERY ROOF

SUNSET ON THE WINERY ROOF

doživite romantičan zalazak sunca s pogledom na srednjovjekovni dvorac i vinograde

Ako tražite nešto zaista posebno s radošću Vam možemo ponuditi privatnu večeru uz zalazak sunca u mediteranskom vrtu na krovu naše vinarije. Za Vas će kuhati chef restorana San Rocco iz Brtonigle, a slijedovi će biti pomno sljubljeni s našim vinima. Restoran San Rocco je član renomirane udruge Jeunes Restauraters (JRE) čije je sjedište u Parizu.

Pogled koji seže duž vinograda u Vallama te se uspinje prema srednjovjekovnom kaštelu u Momjanu pruža jedinstveno iskustvo u kojem se susrećete samo Vi, vinogradi i nebo iznad Vas.

Mi ćemo se pobrinuti da Vas sve čeka spremno – aranžirani stol, kibla s ledom, vina po vašem izboru, cvijeće i čaše. I da... obećavamo da Vas nećemo ometati. Program se održava četvrtkom, u periodu od 15.06. do 20.08. i za lijepog vremena.

Program obuhvaća:

  • posebno aranžiran prostor u mediteranskom vrtu na krovu vinarije
  • privatnu večeru s degustacijom vina za 2 osobe
  • hranu priprema chef restorana San Rocco koji je član udruge Jeune Restaurateurs d'Europe
  • prikladno za zaruke, godišnjice ili romantične izlaske
  • Program je moguć samo uz prethodnu najavu u periodu od 15.06. do 20.08., a održava se jednom tjedno, četvrkom. Molimo rezervirajte svoj termin telefonom na +385 52 77 91 77 ili nam pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Potvrda termina ovisi o vremenskoj prognozi.
  • isključivo za 2 osobe
  • Isključivo za punoljetne osobe (od 18 godina na više)
  • Nemamo ništa protiv životinja, ali zakonska regulativa ne dopušta ulazak životinja u salu i podrum.

Galerija:

Pogledajte ostale vrste posjeta:

 
Kozlović fresh
Kozlović premium
Kozlović authentic
Kozlović Single Vineyard
Kozlović vijesti iz podruma