Pravila privatnosti

Izjava o privatnosti
Nama u Kozlović d.o.o. zaštita vaših osobnih podataka vrlo je važna, stoga vaše podatke obrađujemo isključivo na temelju zakonskih propisa. U ovoj vas Izjavi o privatnosti želimo upoznati s najvažnijim aspektima obrade podataka na našoj internetskoj stranici.
Kontakt s nama
Kontaktirate li nas putem obrasca na internetskoj stranici ili putem e-pošte, vaši će podatci ostati pohranjeni šest mjeseci za potrebe obrade zahtjeva i u slučaju daljnjih pitanja. Vaše podatke nećemo dijeliti s trećom stranom bez vašeg pristanka.

Obrada podataka
Dobrovoljno ste nam ustupili svoje podatke i ti se podatci na temelju vašeg pristanka obrađuju u sljedeće svrhe:
– briga o posjetiteljima za vlastite potrebe oglašavanja; na primjer, za slanje ponuda, promotivnih brošura i newslettera (u papirnatom i elektroničkom obliku)
Suglasnost za korištenje vaših podataka možete opozvati u bilo kojem trenutku. Opoziv znači da vaše podatke više nećemo obrađivati u gore navedene svrhe. Za opoziv suglasnosti molimo obratite nam se na adresu info@kozlovic.hr

Kolačići
Naša internetska stranica koristi takozvane kolačiće. To su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem uređaju pomoću preglednika. Ne uzrokuju nikakve štete.
Kolačiće koristimo kako bismo olakšali korištenje naše stranice kupcima. Neki kolačići ostaju pohranjeni na vašem uređaju dok ih ne izbrišete. Omogućuju nam da prepoznamo vaš preglednik pri sljedećem posjetu.
Ako želite, preglednik možete podesiti tako da vas svaki put obavijesti o upotrebi kolačića pa to možete dopustiti samo u pojedinim slučajevima.
Onemogućavanje kolačića može ograničiti funkcionalnost naše internetske stranice.

Web analitika
Naša internetska stranica u svrhu web analitike koristi se uslugama servisa Google Analytics tvrtke Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043. Podatci se pritom obrađuju i pohranjuju u SAD-u, sukladno protokolu EU-US Privacy Shield. U tu svrhu upotrebljavaju se kolačići koji omogućuju analizu korištenja internetske stranice. Tako generirane informacije prenose se na poslužitelj prodavatelja i tamo pohranjuju.
To možete spriječiti postavljanjem preglednika tako da se ne pohranjuju kolačići.
Obrada podataka odvija se na temelju zakonskih propisa.
Korištenje podataka na temelju „legitimnog interesa“ provodi se isključivo u svrhu poboljšanja naše ponude i internetske stranice.

Newsletter
Na našoj internetskoj stranici možete se pretplatiti na naš newsletter. Za to nam je potrebna vaša adresa e-pošte, ime i prezime te vaša izjava da ste suglasni s primanjem biltena.
Čim se pretplatite na bilten, poslat ćemo vam potvrdu e-poštom s poveznicom za potvrdu registracije.
U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu na bilten. Pretplatu možete otkazati slanjem poruke na sljedeću adresu e-pošte: info@kozlovic.hr. Vaši podatci povezani s pretplatom na newsletter zatim se brišu. Otkaz pretplate na newsletter ne utječe na zakonitost obrade vaših podataka za koju postoji vaša suglasnost do njezinog opoziva.

Možete nas kontaktirati na:
Kozlović d.o.o – za poljoprivredu, ugostiteljstvo i trgovinu, MBS: 040210017
Vale 78 Momjan, 52460 Buje Istra, Hrvatska
GPS: +45° 26′ 35.94″, +13° 42′ 36.13″
Tel: 052/779-177
Fax: 052/779-188
Mail: info@kozlovic.hr
www.kozlovic.hr

Pouka o pravnom lijeku
Imate svako pravo na informacije, ispravke, brisanje, ograničavanje, prijenos podataka, opoziv i prigovor u vezi s pohranjenim podatcima. Ako smatrate da se obradom podataka krši zakon o zaštiti podataka ili su vaša prava na zaštitu podataka na bilo koji način povrijeđena, možete uložiti prigovor nama (info@kozlovic.hr) ili nadležnom tijelu za zaštitu podataka.