Vinarija Kozlović
22. 05. 2014.

Promocija Violetta i Valle u restoranu Boban

Promocija Violetta i Valle u restoranu Boban

U utorak navečer, 20.05. na terasi restorana Boban u središtu Zagreba na druženju s novinarima, distributerima i poslovnim partnerima promovirali smo dvije nove etikete - Valle 2013 i Violettu 2013. Valle i Violetta zajedno uz Teran 2012 toče se u sklopu Dana Kozlović vina u restoranima Boban i Il Secondo do 02.lipnja.

Chef restorana Boban sljubio je vina sa 6 različitih zalogaja: uz Valle su servirali arancine sa šparogama i holandez umakom, arancine sa šafranom i kozicama s bijelim umakom s koprom, te sporo kuhani brancin na podlozi od mlade blitve s domaćim maslinovim uljem. Uz ružičastu Violettu sljubili su mini polpetice od mladih tikvica na blago kiselkasto & slatkom chilly umaku, egzotičnu voćnu salatu u mini čašici, te svinjetinu sa sezonskim povrćem iz woka te soya i oyster umakom.

Večer je bila prava ljetna, a druženje je iz kasnopopodnevnog preraslo u večernje... Hvala domaćinima, restoranu Boban, na gostoprimstvu te uzvanicima, novinarima i dragim prijateljima vina koji su se odazvali pozivu.

 

Promocija Violetta i Valle u restoranu Boban

 

Kozlović fresh
Kozlović premium
Kozlović authentic
Kozlović Single Vineyard
Kozlović vijesti iz podruma
Fine wines delivered to your doors