Vinarija Kozlović
03. 12. 2013.

Prvi newsletter za vinoljupce

Dragi prijatelji, partneri i ljubitelji vina,

Dugo već tražimo način na koji bismo Vam, jasno i kvalitetno, prenijeli informacije o vinariji i vinima. Osjećamo potrebu i obvezu da Vam kao svojim klijentima i partnerima javimo novosti o svakom pojedinom vinu, da Vas upozorimo na minimalne zalihe pojedinih vina, posebnosti berbe i novosti koje planiramo u vinima – i eto konačno smo iznašli način – činit ćemo to putem newslettera.

Newsletter će izlaziti u prvim danima svakog mjeseca i obuhvaćat će nekoliko tematskih cjelina. Rubrika "Riječ vinara" donijet će kratke crtice o fazama i radovima koje obavljamo u vinogradu, karakteristikama i komentarima na godište, te detalje o praćenju vina u fermentaciji , vinifikaciji i kasnije odležavanju.

U rubrikama koje najšire možemo zvati "novosti" dobit ćete informacije o zbivanjima u prethodnom mjesecu te najaviti neke bitne aktivnosti planirane za idući mjesec.

Informirati ćemo Vas i o raznim eventima na kojima smo bili prisutni, priložiti objave iz medija, ukoliko ih imamo, odnosno izvijestiti o događanju kroz vlastite fotografija i našu priču. Javljat ćemo Vam i planove i događanja za idući mjesec, a čitati ćete i o posjetama našem podrumu.

Uglavnom podijelit ćemo na ovaj način s Vama sve ono što bismo Vam u kratkim crtama voljeli reći, kao prijatelj prijatelju koji su se sreli i razgovaraju. Stoga i Vas pozivamo da sudjelujete u tom dijalogu i predlažete teme o kojima biste voljeli čitati, a to će, vjerujemo, pridonijeti zanimljivosti newslettera jer on i postoji radi Vas. Zato, pišite i Vi nama, bez ustručavanja.

A sada, nakon podužeg uvoda, uživajte u našem prvom newsletteru!

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER
Kozlović fresh
Kozlović premium
Kozlović authentic
Kozlović Single Vineyard
Kozlović vijesti iz podruma
Fine wines delivered to your doors
Fine wines delivered to your doors
Fine wines delivered to your doors