Vinarija Kozlović
03. 12. 2013.

Prvi newsletter za vinoljupce

Dragi prijatelji, partneri i ljubitelji vina,

Dugo već tražimo način na koji bismo Vam, jasno i kvalitetno, prenijeli informacije o vinariji i vinima. Osjećamo potrebu i obvezu da Vam kao svojim klijentima i partnerima javimo novosti o svakom pojedinom vinu, da Vas upozorimo na minimalne zalihe pojedinih vina, posebnosti berbe i novosti koje planiramo u vinima – i eto konačno smo iznašli način – činit ćemo to putem newslettera.

Newsletter će izlaziti u prvim danima svakog mjeseca i obuhvaćat će nekoliko tematskih cjelina. Rubrika "Riječ vinara" donijet će kratke crtice o fazama i radovima koje obavljamo u vinogradu, karakteristikama i komentarima na godište, te detalje o praćenju vina u fermentaciji , vinifikaciji i kasnije odležavanju.

U rubrikama koje najšire možemo zvati "novosti" dobit ćete informacije o zbivanjima u prethodnom mjesecu te najaviti neke bitne aktivnosti planirane za idući mjesec.

Informirati ćemo Vas i o raznim eventima na kojima smo bili prisutni, priložiti objave iz medija, ukoliko ih imamo, odnosno izvijestiti o događanju kroz vlastite fotografija i našu priču. Javljat ćemo Vam i planove i događanja za idući mjesec, a čitati ćete i o posjetama našem podrumu.

Uglavnom podijelit ćemo na ovaj način s Vama sve ono što bismo Vam u kratkim crtama voljeli reći, kao prijatelj prijatelju koji su se sreli i razgovaraju. Stoga i Vas pozivamo da sudjelujete u tom dijalogu i predlažete teme o kojima biste voljeli čitati, a to će, vjerujemo, pridonijeti zanimljivosti newslettera jer on i postoji radi Vas. Zato, pišite i Vi nama, bez ustručavanja.

A sada, nakon podužeg uvoda, uživajte u našem prvom newsletteru!

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER
Kozlović fresh
Kozlović premium
Kozlović authentic
Kozlović Single Vineyard
Kozlović vijesti iz podruma
Fine wines delivered to your doors