Vinarija Kozlović
03. 12. 2013.

Novi sajt

Stižu nove, interaktivne web stranice responzivnog dizajna, ali to nije sve. Predvidjeli smo i "professionals pages" s lozinkom za novinare i distributere. Još jedna novost je i mjesečni newsletter, prijavite se.

Trkom na www.kozlovic.hr. Twittaj, lajkaj, pitaj i Kozlovića čitaj!

Od 1. prosinca imamo novo web ruho na istoj adresi. Osim modernog izgleda (za koji je opet "kriva" Fabrika kao i za interijer naše vinarije) i responzivnog dizajna koji je prilagođen učitavanju na kompjutorima, tabletima i mobitelima, na novim web stranicama donosimo niz poboljšanja. 

Od sada ćete biti informirani kad se koje vino pušta na tržište, saznati novosti iz medija, poglavito stranih i čitati o vinskim nagradama. Moći ćete usporediti tasting notes iz pera vinskih stručnjaka s impresijama vašeg nepca, a šuškat ćemo i o novim vinima.

Informacije će se redovito ažurirati i povezivati s našom FB stranicom i Twitterom pa nema prepreke za surfanje gdje god bili, na putu, kod kuće, u uredu ili automobilu. 

Za profesionalce – distributere, uvoznike, restoratere, sommeliere i vinske novinare pripremili smo poslovnu zonu u  koju se pristupa s osobnom lozinkom. Javite nam se da vam dodijelimo šifru i put pod prste – surfajte dijelom weba u koji drugi nemaju pristup, preuzimajte fotografije u rezoluciji za tisak, informativne materijale i stručne tekstove. 

Kao podsjetnik na tekuća zbivanja, uvodimo mjesečni newsletter. Molimo prijavite se na listu primatelja da ne propustite naše novosti u kratkom i sažetom formatu. Link slobodno proslijedite prijateljima i poznanicima, odnosno svima koje bi vijesti iz vinskog svijeta mogle zanimati. 

Budući da su nove web stranice povezane s društvenim mrežama, nema isprike - tu smo što god da trebate. Dakle, twittaj, lajkaj, pitaj i Kozlovića čitaj!

Kozlović fresh
Kozlović premium
Kozlović authentic
Kozlović Single Vineyard
Kozlović vijesti iz podruma
Fine wines delivered to your doors