Vinarija Kozlović
03. 12. 2013.

Novi sajt

Stižu nove, interaktivne web stranice responzivnog dizajna, ali to nije sve. Predvidjeli smo i "professionals pages" s lozinkom za novinare i distributere. Još jedna novost je i mjesečni newsletter, prijavite se.

Trkom na www.kozlovic.hr. Twittaj, lajkaj, pitaj i Kozlovića čitaj!

Od 1. prosinca imamo novo web ruho na istoj adresi. Osim modernog izgleda (za koji je opet "kriva" Fabrika kao i za interijer naše vinarije) i responzivnog dizajna koji je prilagođen učitavanju na kompjutorima, tabletima i mobitelima, na novim web stranicama donosimo niz poboljšanja. 

Od sada ćete biti informirani kad se koje vino pušta na tržište, saznati novosti iz medija, poglavito stranih i čitati o vinskim nagradama. Moći ćete usporediti tasting notes iz pera vinskih stručnjaka s impresijama vašeg nepca, a šuškat ćemo i o novim vinima.

Informacije će se redovito ažurirati i povezivati s našom FB stranicom i Twitterom pa nema prepreke za surfanje gdje god bili, na putu, kod kuće, u uredu ili automobilu. 

Za profesionalce – distributere, uvoznike, restoratere, sommeliere i vinske novinare pripremili smo poslovnu zonu u  koju se pristupa s osobnom lozinkom. Javite nam se da vam dodijelimo šifru i put pod prste – surfajte dijelom weba u koji drugi nemaju pristup, preuzimajte fotografije u rezoluciji za tisak, informativne materijale i stručne tekstove. 

Kao podsjetnik na tekuća zbivanja, uvodimo mjesečni newsletter. Molimo prijavite se na listu primatelja da ne propustite naše novosti u kratkom i sažetom formatu. Link slobodno proslijedite prijateljima i poznanicima, odnosno svima koje bi vijesti iz vinskog svijeta mogle zanimati. 

Budući da su nove web stranice povezane s društvenim mrežama, nema isprike - tu smo što god da trebate. Dakle, twittaj, lajkaj, pitaj i Kozlovića čitaj!

Kozlović fresh
Kozlović premium
Kozlović authentic
Kozlović Single Vineyard
Kozlović vijesti iz podruma
Fine wines delivered to your doors
Fine wines delivered to your doors
Fine wines delivered to your doors