Vinarija Kozlović
01. 12. 2016.

Prezentacija JRE Malvazije u Dragi di Lovrana

Prezentacija JRE Malvazije u Dragi di Lovrana

Ekskluzivna i limitirana edicija JRE malvazije s položaja Santa Lucija koju su zajednički odabrali restorateri članovi udruge i mi, vinari, a proizvedena je u količni od 2160 boca, prezentirana je 29.11. novinarima u Dragi di Lovrana.

JRE Malvazija se buteljira pod vlastitom dizajnerskom etiketom, dolazi s certifikatom s vlastoručnim potpisom i numeracijom boce, a vino je dostupno samo u JRE restoranima. Na ovaj je način priča o strasti i kvaliteti prezentirana svakom gostu ponaosob, a projekt JRE vina je dio dugoročne suradnje započete u proljeće 2016. sadnjom loza u vinogradu Santa Lucia gdje svaki restoran ima svoj red malvazije. Berba se očekuje za 5 godina.

JRE Malvazija Kozlović je malvazija koja je stilski odmaknuta i od svježe Malvazije Kozlović i od high-end tržištu poznate Santa Lucije, a chefovi i sommelieri zajedno s vinarima kreirali su izričaj koji definira JRE Malvaziju kao gastronomsko vino s mnogim primjenama, što su chefovi i pokazali na jučerašnjoj prezentaciji u rasponu jela s jelovnika.

 

Kozlović fresh
Kozlović premium
Kozlović authentic
Kozlović Single Vineyard
Kozlović vijesti iz podruma
Fine wines delivered to your doors