Vinarija Kozlović
25. 05. 2012.

Otvorenje naše nove vinarije

Otvorenje naše nove vinarije

 

Otvorenje nove vinarije i podruma izuzetno je bitan događaj za našu obitelj ali i vinarstvo Istre u cijelosti.Podrum veličine 2000 metara kvadratnih, organiziran u nekoliko etaža spaja arhitekturu, dizajn, ekologiju, tehnologiju i funkcionalnost. Ovo je zasigurno najznačajniji iskorak u profesionalizaciji vinarstva unutar svih triju generacija obitelji Kozlović i ujedno tehnološki najmoderniji podrum u cijeloj Istri, ali i šire.

Službena ceremonija otvorenja održana je 25.05. a na događanje je pozvano 400 uzvanika koji su počevši od 2 sata popodne pa sve do idućeg jutra imali mogućnost obići novu vinariju i iz prve ruke saznati naše planove o vinifikaciji i dozrijevanju u novom podrumu koji nam kapacitetom i tehnologijom pruža odlične i raznovrsne mogućnosti.

Zahvaljujemo svima koji su nas podržali u našim mislima i djelima, te su kroz sve ove godine pozorno pratili naš rad i bodrili naše zamisli koje su konačno i okrunjene ovim projektom. Budući da smo sa svojim klijentima, poslovnim partnerima, dobavljačima, medijima te kupcima tijekom godina stvorili prisne i prijateljske odnose, atmosfera na otvorenju bila je upravo takva, prijateljska i opuštena, a kako slika govori više od riječi, evo djelića atmosfere iz albuma s otvorenja.

 

Kozlović fresh
Kozlović premium
Kozlović authentic
Kozlović Single Vineyard
Kozlović vijesti iz podruma
Fine wines delivered to your doors