Vinarija Kozlović
25. 05. 2012.

Otvorenje naše nove vinarije

Otvorenje naše nove vinarije

 

Otvorenje nove vinarije i podruma izuzetno je bitan događaj za našu obitelj ali i vinarstvo Istre u cijelosti.Podrum veličine 2000 metara kvadratnih, organiziran u nekoliko etaža spaja arhitekturu, dizajn, ekologiju, tehnologiju i funkcionalnost. Ovo je zasigurno najznačajniji iskorak u profesionalizaciji vinarstva unutar svih triju generacija obitelji Kozlović i ujedno tehnološki najmoderniji podrum u cijeloj Istri, ali i šire.

Službena ceremonija otvorenja održana je 25.05. a na događanje je pozvano 400 uzvanika koji su počevši od 2 sata popodne pa sve do idućeg jutra imali mogućnost obići novu vinariju i iz prve ruke saznati naše planove o vinifikaciji i dozrijevanju u novom podrumu koji nam kapacitetom i tehnologijom pruža odlične i raznovrsne mogućnosti.

Zahvaljujemo svima koji su nas podržali u našim mislima i djelima, te su kroz sve ove godine pozorno pratili naš rad i bodrili naše zamisli koje su konačno i okrunjene ovim projektom. Budući da smo sa svojim klijentima, poslovnim partnerima, dobavljačima, medijima te kupcima tijekom godina stvorili prisne i prijateljske odnose, atmosfera na otvorenju bila je upravo takva, prijateljska i opuštena, a kako slika govori više od riječi, evo djelića atmosfere iz albuma s otvorenja.

 

Kozlović fresh
Kozlović premium
Kozlović authentic
Kozlović Single Vineyard
Kozlović vijesti iz podruma
Fine wines delivered to your doors
Fine wines delivered to your doors
Fine wines delivered to your doors