Vinarija Kozlović
12. 02. 2013.

Naša vina u Londonu

Hallgarten Druit – degustacija naših vina u Hotelu Dorchester u Londonu

 

U organizaciji Hallgarten Druitta iz Londona koji je naš distributer za Veliku Britaniju, dana 12. i 13. 02. u luksuznom hotelu Dorchester održana je degustacija za B2B posjetitelja. Prema statistikama organizatora, tijekom dva dana, degustacija na koju se moglo ući samo s pozivicom Hallgarten Druitta, posjetilo je preko 1000 profesionalca iz Engleske, redom ugostitelja, distributera, prodavača i sommeliera. Degustacija na kojoj su se predstavile sve vinarije čija vina se uvoze i distribuiraju kroz Hallgarten Druitt bila je prilika da kompanija proslavi 80. godišnjicu rada, što je čini jednom od najstarijih i svakako najuvaženijih kompanija u vinskom biznisu u Engleskoj.

Naša vinarija je ovom prilikom predstavljena kao "new entry" vinarija, što je izazvalo veliku pozornost britanskih kušača uvijek željnih novih etiketa. Osim malvazije koju je Hallgarten Druitt već prodavao pa je kao sorta već poznata među profesionalcima, ponudili smo i teran koji je izazvao posebnu pozornost. Teran se pokazao kao veliko otkriće za kušače, jer je teško ili nikako usporediv, s drugim sortama, pa je utoliko posve izuzetan.

Smatramo da je ovo kušanje bilo vrlo bitno radi otvaranja vinskih karti Teranu kao sorti, što Teranu daje dalekosežan utjecaj kao ravnopravnoj vinskoj sorti.

Kozlović fresh
Kozlović premium
Kozlović authentic
Kozlović Single Vineyard
Kozlović vijesti iz podruma
Fine wines delivered to your doors
Fine wines delivered to your doors
Fine wines delivered to your doors