Vinarija Kozlović
04. 04. 2013.

Radionice za naše distributere

Radionice za naše distributere

 

Već drugu godinu za redom u našoj vinariji, početkom mjeseca travnja, održavamo radionice za naše distributere. Sve je počelo s idejom da ugostimo one, koji kroz direktan kontakt s kupcima sudjeluju neposredno u prodaji našeg vina, s ciljem da im prenesemo čim više informacija o vinu, vinifikaciji i tehnologiji i najavimo nove etikete kako bi oni mogli planirati njihovo uvrštavanje u svoju ponudu. Također, željeli smo pripremiti brošuru koju će svaki od sudionika radionica po završetku istih ponijeti sa sobom kao pomoćni alat u prodaji. Smatrali smo da ćemo na ovaj način svakom trgovcu našim vinom, olakšati prezentaciju, a posredno i prodaju, kako restorateru tako i kupcu izravno, ako je riječ o vinoteci.

Prva serija radionica održana je 2012. kada smo predavanja i degustacija održavali tijekom dva dana, kako bismo distributerima osigurali rad u manjim grupama zbog najbolje učinkovitosti takvih radionica. Ove smo godine program radionica produžili na još jedan dan, dakle ukupno tri dana, jer smo našim distributerima dali mogućnost da sa sobom povedu i ugostitelje i ugostitelje, i time im daju mogućnosti dobiti dodatne informacije i znanja koja će im pomoći u prodaji vina u restoranu.

Plan je da i dalje nastavimo s ovim i ovakvim radionicama, koje bi se trebale ponavljati početkom travnja svake godine, u doba kada još na tržištu nema velikih aktivnosti, a vina iz nove berbe, su već poprilično spremna za tržište. Obavijest s programom i temama poslat ćemo na vrijeme trudeći se da i nadalje ostanemo zanimljivi i poučni.

Kozlović fresh
Kozlović premium
Kozlović authentic
Kozlović Single Vineyard
Kozlović vijesti iz podruma
Fine wines delivered to your doors
Fine wines delivered to your doors
Fine wines delivered to your doors