Ukoliko imate dodatnih pitanja kontaktiraje nas na info@kozlovic.hr

Cijene navedene na webu su maloprodajne, sa uključenim PDV-om i povratnom naknadom 0,50kn.
Sva plaćanja se vrše u cijelosti unaprijed (jednokratno).

Platiti je moguće na sljedeći način:

Kreditna ili debitna kartica – jednokratno plaćanje (Visa, American Express, Mastercard, Maestro) direktno putem našeg web shopa. Uslugu plaćanja kreditnim karticama osigurava WSPay te je sigurnost Vaših podataka zajamčena
KarticewsPayWebSecureLogo-106x50-whitebg

Zabranjena je prodaja alkoholnih pića osobama mlađim od 18 godina. Svaki kupac dužan je na upit dostavljača predočiti dokument kojim dokazuje svoju punoljetnost.

Dostava (DPD-om) je moguća na području čitave Republike Hrvatske. Rok isporuke je najviše 7
radnih dana po primitku uplate. Cijena dostave unutar RH iznosi

0 kg – 20 kg:  45,00 kn
21 kg – 40 kg: 90,00 kn
41 kg – 60 kg: 135,00 kn
61 kg – 80 kg: 180,00 kn

Za iznos iznad 1000,00 kn dostava je besplatna

Trenutno je dostava moguća samo unutar Republike Hrvatske. Za sve ostale zemlje molimo da
nas kontaktirate na webshop@kozlovic.hr.

Povrat sredstava

Ukoliko se slučajno dogodi da robu koju ste platili iz nekog razloga trenutno nemamo na lageru, izvršit ćemo povrat sredstava u roku 24 sata odnosno prvi slijedeći radni dan. Po potrebi ćemo Vas i kontaktirati da li želite da se ostatak narudžbe šalje. Ponuda se ažurira dnevno, a ukoliko proizvod nije raspoloživ, isti je blokiran za narudžbu kako bi mogućnost propusta bila minimalna.

Jednostrani raskid ugovora

Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga. U slučaju jednostranog raskida ugovora trošak povrata robe ide na teret korisnika.

Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:

 • ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena
 • ako je predmet Ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, a bila je otpečaćena nakon dostave
 • ako je predmet Ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima
 • ako je predmet ugovora proizvod ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja Prodavatelja, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava Kupca na jednostrani raskid ugovora
 • ako je predmet ugovora proizvod koja je izrađen po specifikaciji Kupca ili koji je jasno prilagođen Kupcu
 • ako je predmet ugovora isporuka alkoholnih pića čija je cijena ugovorena u trenutku sklapanja ugovora, a dostava može uslijediti tek nakon 30 dana, ako je cijena ovisna o promjenama na tržištu koje su izvan utjecaja Prodavatelja
 • ako je prilikom utvrđivanja neispravnosti proizvoda konzumirano više od pola proizvoda

Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti Kozlović d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na Kozlović d.o.o, Valle 78 – Momjan, 52460 Buje) ili elektroničkom poštom na info@kozlovic.hr, u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a može koristiti i navedeni pisani obrazac za jednostrani raskid Ugovora.

Obrazac za jednostrani raskid Ugovora koji se nalazi OVDJE, korisnik može elektronički ispuniti i poslati. Kozlović d.o.o. će korisniku dostaviti potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu Ugovora elektroničkom poštom.

Rok za jednostrani raskid Ugovora iznosi 14 (četrnaest) dana od dana kada je korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet Ugovora predana u posjed, odnosno u slučaju usluge, od sklapanja Ugovora.

Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat sredstava koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada Kozlović d.o.o., odnosno webshop@kozlovic.hr zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, osim ukoliko je korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena. Povrat sredstava bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu. U slučaju da korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca Kozlović d.o.o. može izvršiti tek nakon što mu je roba vraćena.

Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu Kozlović d.o.o, Valle 78 – Momjan, 52460 Buje, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Izravne troškove povrata robe korisnik snosi sam. Korisnik se moli da prije raskida Ugovora nazove na broj telefona +385 52 779177 ili se javi na webshop@kozlovic.hr kako bi mu bio objašnjen postupak vraćanja robe.

Korisnik je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. U slučaju oštećenja originalne ambalaže iznos povrata bit će umanjen za postotak sukladan vrijednosti robe. U tom slučaju korisnik će biti obaviješten o iznosu za koji će povrat biti umanjen.

Ako je na zahtjev korisnika izvršavanje usluge započelo tijekom roka za jednostrani raskid Ugovora, korisnik je dužan platiti Kozlović d.o.o. iznos koji je razmjeran onom što je isporučeno do trenutka kada je korisnik obavijestio Kozlović d.o.o. o jednostranom raskidu Ugovora.

LINK ZA OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Cjelovite informacije vezane uz pravo kupca na jednostrani raskid ugovora možete pronaći na ovom linku: Zakon o zaštiti potrošača

Prigovori potrošača

Sve eventualne prigovore molimo uputite pismenim putem te ćemo na iste u najkraćem mogućem roku odgovoriti. Adresa je: Kozlović d.o.o., Valle 78 – Momjan, 52460 Buje
Molimo vas da robu pregledate prilikom preuzimanja jer naknadne reklamacije nećemo moći uvažiti. Također Vas molimo da reklamaciju prijavite u što kraćem vremenskom roku, a najbolje isti dan.
Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na webshop@kozlovic.hr

Pravila korištenja poklon bona

 • Aktivacijom Poklon bona prihvaćate opće uvjete poslovanja i pravila korištenja.
 • Poklon bon je sredstvo plaćanja u kunama, glasi na ime i prezime, te je numeriran jedinstvenim kodom prilikom izdavanja.
 • Poklon bon vinarije Kozlović izdaje se na vrijednosti definirane opisom na stranici pojedinog Poklon bona.
 • Poklon bon možete kupiti preko naše web trgovine.
 • Realizacija poklon bona u vinariji je moguća samo uz fizičko predočenje poklon bona u papirnatom ili digitalnom obliku, s time da se Korisnik poklon bona pritom nije dužan identificirati.
 • Poklon bon mogu preuzeti fizičke i pravne osobe.
 • Poklon bon moguće je iskoristiti isključivo u našoj vinariji.
 • Poklon bon je valjan u printanom i digitalnom obliku.
 • Poklon bon nije prenosiv, jer glasi na ime i prezime.
 • Poklon bon omogućava kupnju u skladu s iznosom definiranim na poklon bonu, uz mogućnost nadoplate. Poklon bon se ne može višekratno koristiti. Poklon bon se ne može zamijeniti za gotovinu.
 • Vlasnik Poklon bona je odgovoran za korištenje i brigu o Poklon bonu. Na poklon bonu nije dozvoljeno išta pisati, brisati, precrtavati ili popravljati. U suprotnom poklon bon će se smatrati nevažećim.
 • U slučaju gubitka ili krađe Poklon bona, povrat sredstava nije moguć.
 • Trajanje i valjanost Poklon bona je do 24.12. tekuće godine.
 • Za sva pitanja u svezi s Poklon bonom molimo pišite nam na webhop@kozlovic.hr