Ukoliko imate dodatnih pitanja kontaktiraje nas na info@kozlovic.hr

Cijene navedene na webu su maloprodajne, sa uključenim PDV-om i povratnom naknadom 0,07€.
Sva plaćanja se vrše u cijelosti unaprijed (jednokratno).

Platiti je moguće na sljedeći način:

Kreditna ili debitna kartica – jednokratno plaćanje (Visa, American Express, Mastercard, Maestro) direktno putem našeg web shopa. Uslugu plaćanja kreditnim karticama osigurava WSPay te je sigurnost Vaših podataka zajamčena
KarticewsPayWebSecureLogo-106x50-whitebg

Zabranjena je prodaja alkoholnih pića osobama mlađim od 18 godina. Svaki kupac dužan je na upit dostavljača predočiti dokument kojim dokazuje svoju punoljetnost.

Dostava (DPD-om) je moguća na području čitave Republike Hrvatske. Rok isporuke je najviše 7 radnih dana po primitku uplate. Cijena dostave unutar RH iznosi

0 kg – 20 kg: 6,00 € (45,00 kn)
21 kg – 40 kg: 12 € (90,00 kn)
41 kg – 60 kg: 18 € (135,00 kn)
61 kg – 80 kg: 24 € (180,00 kn)

Za iznos iznad 150,00 € (1.130,18 kn) dostava je besplatna.

Trenutno je dostava moguća samo unutar Republike Hrvatske. Za sve ostale zemlje molimo da nas kontaktirate na webshop@kozlovic.hr.

Povrat sredstava

Ukoliko se slučajno dogodi da robu koju ste platili iz nekog razloga trenutno nemamo na lageru, izvršit ćemo povrat sredstava u roku 48 sati odnosno u roku od 2 radna dana. Po potrebi ćemo Vas i kontaktirati da li želite da se ostatak narudžbe šalje. Ponuda se ažurira dnevno, a ukoliko proizvod nije raspoloživ, isti je blokiran za narudžbu kako bi mogućnost propusta bila minimalna.

Jednostrani raskid ugovora

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22, kupac može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga. U slučaju jednostranog raskida ugovora unutar navedenog roka trošak povrata robe ide na teret potrošača/kupca. Roba koja je predmet povrata mora biti istih kvalitatvnih karakteristika kao prilikom slanja od strane Vinarije prema potrošaču/kupcu, odnosno bez umanjenja vrijednosti kupljenog proizvoda. U slučaju oštećenja originalne ambalaže iznos povrata bit će umanjen za postotak sukladan vrijednosti robe. U tom slučaju potrošač/kupac će biti obaviješten o iznosu za koji će povrat biti umanjen.

Potrošač/kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:

 • ako je predmet ugovora proizvod koji je izrađen po specifikaciji potrošača/Kupca ili koji je jasno prilagođen potrošaču/Kupcu
 • ako je prilikom utvrđivanja neispravnosti proizvoda konzumirao više od 1 dcl proizvoda

Da bi potrošač/kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti Kozlović d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na Kozlović d.o.o, Valle 78 – Momjan, 52460 Buje) ili elektroničkom poštom na webshop@kozlovic.hr, u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, te potvrdu narudzbe,  a može koristiti i navedeni pisani obrazac za jednostrani raskid Ugovora. Obrazac za jednostrani raskid Ugovora koji se nalazi OVDJE, potrošač/kupac može elektronički ispuniti i poslati.

Kozlović d.o.o. će potrošaču/kupcu dostaviti potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu Ugovora elektroničkom poštom.

Rok za jednostrani raskid Ugovora iznosi 14 (četrnaest) dana od dana kada je potrošač/kupac, primio u posjed robu  koja je predmet Ugovora, od strane prijevoznika.

Ako potrošač/kupac jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat sredstava koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada Kozlović d.o.o., odnosno webshop@kozlovic.hr potvrdi zaprimanje potrošačeve/kupčeve odluke o jednostranom raskidu Ugovora.

Potrošač/kupac moze odabrati isporuku drugih proizvoda , umjesto povrata novca, što mora navesti u Izjavi o jednostranom raskidu Ugovora na daljinu.

Ukoliko u  navedenoj izjavi nije odabrana jedna od ponuđenih opcija, smatrati će se da je potrošač/kupac izjavio da želi povrat novca na račun s kojeg je uplata i ostvarena.

Povrat sredstava bit će izvršen na isti način na koji je potrošač/kupac izvršio uplatu. U slučaju da potrošač/kupac pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, kroz zamjenu proizvoda, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat.

Povrat novca Kozlović d.o.o. će izvršiti tek nakon što mu je roba vraćena.

Potrošač/kupac je dužan robu predati ili je poslati na adresu Kozlović d.o.o, Valle 78 – Momjan, 52460 Buje, bez nepotrebnog odgađanja, na vlastiti trošak, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana od kada je uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Izravne troškove povrata robe potrošač/kupac snosi sam.

LINK ZA OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Cjelovite informacije vezane uz pravo potrošača/kupca na jednostrani raskid ugovora možete pronaći na ovom linku: Zakon o zaštiti potrošača

Prigovori potrošača

Sve eventualne prigovore molimo uputite pismenim putem te ćemo na iste u najkraćem mogućem roku odgovoriti. Adresa je: Kozlović d.o.o., Valle 78 – Momjan, 52460 Buje
Molimo vas da robu pregledate prilikom preuzimanja jer naknadne reklamacije nećemo moći uvažiti. Također Vas molimo da reklamaciju prijavite u što kraćem vremenskom roku, a najbolje isti dan.
Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na webshop@kozlovic.hr

Pravila korištenja vrijednosnog poklon bona

 • Aktivacijom Vrijednosnog poklon bona prihvaćate opće uvjete poslovanja i pravila korištenja.
 • Kod Vrijednosnog poklon bona je sredstvo plaćanja euro, glasi na ime i prezime, te je numeriran jedinstvenim kodom prilikom izdavanja.
 • Vrijednosni poklon bon vinarije Kozlović izdaje se na vrijednosti definirane opisom na stranici pojedinog Poklon bona.
 • Vrijednosni poklon bon možete kupiti preko naše web trgovine.
 • Realizacija vrijednosnog poklon bona u vinariji je moguća samo uz fizičko predočenje poklon bona u papirnatom ili digitalnom obliku, s time da se Korisnik poklon bona pritom nije dužan identificirati.
 • Vrijednosni poklon bon mogu preuzeti fizičke i pravne osobe.
 • Vrijednosni poklon bon moguće je iskoristiti isključivo u našoj vinariji.
 • Vrijednosni poklon bon je valjan u printanom i digitalnom obliku.
 • Vrijednosni poklon bon nije prenosiv, jer glasi na ime i prezime.
 • Vrijednosni poklon bon omogućava kupnju u skladu s iznosom definiranim na poklon bonu, uz mogućnost nadoplate. Poklon bon se ne može višekratno koristiti. Poklon bon se ne može zamijeniti za gotovinu.
 • Vlasnik vrijednosnog poklon bona je odgovoran za korištenje i brigu o primljenom Vrijednosnom poklon bonu. Na Vrijednosnom poklon bonu nije dozvoljeno išta pisati, brisati, precrtavati ili popravljati. U suprotnom Vrijednosni poklon bon će se smatrati nevažećim.
 • U slučaju gubitka ili krađe Vrijednosnog poklon bona, povrat sredstava nije moguć.
 • Trajanje i valjanost Vrijednosnog poklon bona je do 24.12. tekuće godine, nakon istog datuma smatra se da je Korisnik Vrijednosnog poklon bona odustao od njegovog iskorištenja i uplaćena sredstva se ne vraćaju. Ukoliko se uplatitelj Vrijednosnog poklon bona, javi prije isteka valjanosti uplaćenog vrijednosnog poklon bona kako bi zatražio povrat uplaćenih sredstva i navede valjani razlog za isto. Sva uplaćena sredstva će mu se uredno vratiti na račun s kojeg je uplata ostvarena.  
 • Za sva pitanja u svezi s Vrijednosnim poklon bonom molimo pišite nam na webhop@kozlovic.hr